Welkom bij de TwitterKliniek!

Wij zijn een toonaangevend online communicatie & social media bureau met jarenlange ervaring in het inspireren en ondersteunen van uiteenlopende organisaties op het gebied van social media, content creatie en webcare. Onze klanten komen uit allerlei verschillende branches, waaronder retail, B2B, MKB, zorginstellingen en zowel semi-overheids- als overheidsorganisaties.

Wij geloven in de digitale kracht van elke onderneming en bij ons draait het om dialoog, luisteren en creativiteit. We vinden het fantastisch om unieke en originele ideeën te bedenken en deze tot leven te brengen op diverse online kanalen. Met meer dan 15 jaar ervaring in social media marketing, zijn wij vanaf het begin actief geweest op Twitter, Facebook en LinkedIn. Naarmate nieuwe platforms zoals Instagram, TikTok, Pinterest en Snapchat populairder werden, hebben we onze kennis en ervaring uitgebreid. Hierdoor zijn we in staat om op elk platform effectief te communiceren met jouw doelgroep en weten we precies wat werkt. Zowel organisch als paid.

Content Creatie

Bij ons draait het allemaal om communicatie & creativiteit. We vinden het fantastisch om unieke en originele ideeën te bedenken en deze tot leven te brengen op diverse online kanalen. Onze content studio biedt diverse mogelijkheden om jouw merk, product, dienst of service online zichtbaar te maken om daarmee het gesprek aan te gaan met de verschillende doelgroepen. We bieden een breed scala aan diensten: van social media marketing, content creatie, always-on strategieën tot onderscheidende campagnes en van community management tot webcare. Alles om jouw online bereik en zichtbaarheid naar een hoger niveau te tillen en fans te creëren die oprecht fan worden!

Je website up-to-date houden en zorgen voor interessante content kan veel werk zijn. Gelukkig zijn onze content creators er om je te helpen! Zij zijn experts in het creëren van pakkende blogposts, artikelen, foto’s en video’s die jouw doelgroep aanspreken. Ook het onderhouden van je social media accounts nemen ze graag voor hun rekening. Zo kun jij je focussen op andere belangrijke zaken.

Onze content creators hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van hoogwaardige content die past bij jouw merk en doelgroep. Ze houden daarbij rekening met alle relevante factoren, zoals SEO en de nieuwste trends op het gebied van content marketing. Zo ben je altijd verzekerd van content die niet alleen boeiend en relevant is, maar ook goed vindbaar in zoekmachines is.

Ben je benieuwd wat content creation kost? We bieden verschillende pakketten aan die passen bij de behoeften en budgetten van verschillende organisaties. Of je nu op zoek bent naar eenmalige ondersteuning of continue content creatie en onderhoud, we hebben een oplossing die bij jouw organisatie past. Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Workshop en Kennissessies

Wij begrijpen dat creativiteit niet alles is; het draait ook om een strategische aanpak om het beoogde doel te bereiken. Daarnaast vinden we het bij de TwitterKliniek belangrijk om de effecten te meten en data door te vertalen naar concrete acties. Meten = Weten.

We bieden persoonlijke begeleiding en ondersteuning door middel van workshops, waar we onze kennis van social media combineren met jouw kennis van het merk tot een succesvolle strategie mix.

Webcare en Community Management

Door het uitbesteden van webcare en community management aan ons, kun je niet alleen je community beter onderhouden, maar ook laten groeien. We reageren op vragen en opmerkingen van consumenten en burgers en draaien negatief sentiment om in een positieve.

Ons monitoring team houdt alles bij via Coosto of OBI4wan en signaleert vroegtijdig kansen om fans te belonen en voorziet potentiële crisissituaties en sorteert voor op escalaties of de-escaleert.

Bij ons draait het om het leveren van waardevolle inzichten die jouw online aanwezigheid verbeteren. We monitoren de diverse online kanalen waarop er gesproken wordt over je merk en analyseren deze gegevens om je een beter inzicht te geven in de behoeften en wensen van jouw doelgroep. Op basis daarvan geven we advies over hoe je de juiste boodschap op het juiste moment kunt overbrengen.

Kortom, bij de TwitterKliniek ben je aan het juiste adres voor creativiteit, strategie, webcare en persoonlijke begeleiding om jouw merk online te laten schitteren en fans te creëren die oprecht fan worden van jouw merk!

Benieuwd naar wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Social Media
Content Creatie
Social Media Strategie
Content Creators team inhuur inleen tijdelijk freelance