• TWITTERKLINIEK •

◦ online communicatie ◦ social media ◦ digital marketing ◦ offline communicatie ◦

SOCIAL MEDIA

Strategie

Social media kan voor ieder bedrijf, uit elke sector, veel betekenen. Een juiste social media strategie is daarom essentieel van belang. Door de juiste strategie genereert uw onderneming meer naamsbekendheid en bereikt u sneller de gewenste doelgroep.

Hulp nodig bij het opstellen van een social media strategie voor uw onderneming? Wij denken graag met u mee!

SOCIAL MEDIA

Hoe wij te werk gaan

Een duidelijke social media strategie is niet meer weg te denken binnen succesvolle ondernemingen. Door creatieve content in te zetten laten zij de kracht van hun bedrijf zien. Zo werkt u aan uw naamsbekendheid, bouwt u sympathie op en zorgt u voor een betere relatie met de doelgroep. 

Elk kanaal heeft ook een andere manier van aanpak. Zo is LinkedIn zakelijk en lezen mensen op Facebook graag sappige verhalen. Het is dus belangrijk om passende content per kanaal te maken.

Daarnaast spelen er ook nog andere aspecten mee, denk hierbij aan bijvoorbeeld het naleven van een huisstijl, het inspelen op actuele gebeurtenissen en zoekwoorden en het bijhouden van een contentkalender.

Er komt veel kijken bij het maken van een social media strategie. Er zitten veel valkuilen aan vast, maar tegelijkertijd grote kansen tot successen.

Onderzoek doelgroep
97%
Kanalen koppelen
96%
Contentkalender
94%

Benieuwd naar wat we voor uw onderneming kunnen betekenen?