Referenties

• TWITTERKLINIEK •

◦ online communicatie ◦ social media ◦ digital marketing ◦ offline communicatie ◦

SOCIAL MEDIA POSTS

“Wij merken dat sinds we de digitale zorgen uit handen hebben gegeven, onze naamsbekendheid blijft stijgen en we de doelgroep steeds beter aantrekken. We hadden zelf te weinig tijd om dagelijks onze socials bij te houden, de TwitterKliniek nam dit voor ons over. De communicatie met hen is altijd fijn, we mogen specifieke opdrachten aan hen overlaten en/of zij komen zelf met creatieve ideeën. Ze maken de content en plaatsen dit, waardoor we ons zelf kunnen focussen op ons eigen werk.”

BLOGS

“Naast onze vaste kernactiviteiten wilden wij de doelgroep graag meer inlichten over bepaalde onderwerpen binnen ons vakgebied. We bedachten een zakelijke blog maar al snel bleek dat hier te veel onderzoek en tijd in ging zitten. Wel stonden wij nog steeds achter ons idee om de doelgroep beter te informeren. Hiervoor hebben wij de TwitterKliniek ingeschakeld. We hebben regelmatig contact over de onderwerpen van de blogs, die ze vervolgens voor ons uitschrijven en plaatsen op de website. Dit heeft de vindbaarheid, engagement en naamsbekendheid verhoogd.” 

POSTERS & BROCHURES

“Wij zijn door de TwitterKliniek op hoog niveau geholpen bij het maken van onze drieluik brochures.  Ze werken snel en effectief en we vinden het uitermate fijn dat ze ook creatief met ons meedenken over tekst en beeld om tot de beste resultaten te komen. Niets is te gek voor ze! Ook zorgen ze dat onze brochures op de juiste maten en kwaliteit afgedrukt worden.”

VIDEO’S

“Wij wilden een persoonlijker imago opbouwen op onze website en sociale mediakanalen. Hiervoor wilden wij graag video’s laten maken zodat de klant zich meer op zijn gemak zou gaan voelen binnen ons bedrijf. We schakelden voor het maken van de video’s de TwitterKliniek in. Ze hielpen ons met het regisseren van de video’s, waren flexibel en hadden de juiste apparatuur in huis om de video’s te laten slagen. Ook hebben ze de nabewerking van de video’s op zich genomen. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.”

BUITENRECLAME

“Het bedenken van creatieve en pakkende punchlines bleek voor ons een uitdaging. Door deze reden hebben we hulp in moesten schakelen van de TwitterKliniek. Het contact is altijd vloeiend en fijn, we merkte dat ze zich gemakkelijk inleefden in de denk- en werkwijze van onze organisatie. Naast de pakkende punchlines zorgt de TwitterKliniek er ook voor dat er passende foto’s en teksten toegepast zijn aan onze reclames.”

FOTOGRAFIE

“Voor onze vernieuwde website wilden wij graag foto’s van ons personeel en pand laten maken om de site een persoonlijke touch te geven. We wisten meteen bij wie we moesten zijn. Uit de langdurige samenwerking met de TwitterKliniek bleek namelijk dat zij hier uitermate sterk in zijn. Het was fijn om met een bekende samen te kunnen werken, waarvan we weten dat ze professioneel te werk gaan.”

Benieuwd naar wat we voor uw onderneming kunnen betekenen?