Over ons

Teamfoto TwitterKliniek

• TWITTERKLINIEK •

◦ online communicatie ◦ social media ◦ digital marketing ◦ offline communicatie ◦

OVER ONS

Wij geloven in de digitale kracht van elke onderneming. Elke organisatie kan zichzelf online sterk positioneren en profileren, in een razendsnel veranderend digitaal landschap, met gebruik van de juiste aanpak en techniek. Wij zijn er om ieder bedrijf, van groot tot klein, zijn digitale zorgen uit handen te nemen.

Het belangrijkste uitgangspunt binnen de TwitterKliniek ligt dan ook besloten in het woord ‘social’ van social media. We luisteren aandachtig naar de wensen en behoeften van onze klanten. Deze vertalen wij door naar de juiste online strategie om de effectiviteit van het onlinebereik en de zichtbaarheid van de onderneming te verhogen.

Bij de TwitterKliniek sturen we op data, met als kernzin ‘meten is weten’. We verbinden sociale media met alle digitale kanalen van de klant en zetten deze effectief in als instrument. Hierbij draait het om de interactie en het bereik binnen de doelgroepen. Daarnaast vinden we het bij de TwitterKliniek belangrijk om de effecten van onze activiteiten bij de klant te meten en deze te sturen door data te verzamelen.

Doordat wij gebruik maken van een out-sourcing systeem kunnen onze klanten zich blijven focussen op hun kernactiviteiten. Wij zijn er dus om de overige zorgen uit handen te nemen voor optimale resultaten op het gebied van social media, digital marketing en online communicatie. Binnen dit out-sourcing systeem werken wij met een Service Level Agreement (SLA). Hierbij geeft de klant de aard van het project aan, wij voeren dit project vervolgens uit naar de verwachte kwaliteit. Onze jonge strategen spelen hier graag op in om alles in goede banen te leiden.

Deze jonge strategen hebben veel verstand en ervaring met de digitale wereld van nu, waardoor zij de aangewezen personen zijn om de zorg uit handen te nemen. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste trends, hebben een uitgebreid analytisch vermogen, zijn creatief en professioneel. Bij de TwitterKliniek streven wij ernaar dat de kwaliteit van uw product/dienstverlening omhooggaat. Dit kunnen wij uitvoeren op locatie of vanuit eigen kantoor, ook hierbij passen wij ons aan naar de wensen en behoefte van de klant. Wij zijn dan ook in het bezit van een licentie die het uitzenden van onze medewerkers aan uw onderneming mogelijk maakt.

ONS TEAM

Benieuwd naar wat we voor uw onderneming kunnen betekenen?