• TWITTERKLINIEK •

◦ online communicatie ◦ social media ◦ digital marketing ◦ offline communicatie ◦

DIENSTEN

Pakkende content is de sleutel tot een succesvol social mediakanaal. Dit vergt veel aandacht en creativiteit, met oog voor de juiste strategieën. Daarnaast moet er voor gezorgd worden dat de content in balans staat met elkaar en met de website. Zo verhoogt u uw websitebezoekers.

Op zoek naar creatieve en professionele content voor uw bedrijf? 

Social media kan voor ieder bedrijf, uit elke sector, veel betekenen. Een juiste social media strategie is daarom essentieel van belang. Door de juiste strategie genereert uw onderneming meer naamsbekendheid en bereikt u sneller de gewenste doelgroep.

Hulp nodig bij het opstellen van een social media strategie voor uw onderneming? 

Tijd, kennis en aandacht is essentieel voor een succesvol social media account. Echter heeft niet elke onderneming de tijd om zijn social media accounts dagelijks up-to-date te houden.

 

Wilt u zich kunnen blijven focussen op uw kernactiviteiten?

◦ online communicatie ◦ social media ◦ digital marketing ◦ offline communicatie ◦

Het is belangrijk om online aanwezig te zijn, maar potentiële klanten moeten uw onderneming ook online kunnen vinden. Met behulp van de juiste strategieën komt uw onderneming razendsnel op de kaart te staan.

Beter vindbaar worden op Google, maar weet u niet precies hoe? Wij helpen u graag verder!

Om te onderzoeken hoe uw website er voor staat zijn er in Google handige tools beschikbaar. Deze zijn vaak gecompliceerd en duur. Het gehele team van de TwitterKliniek is in handen van alle benodigde licenties en certificaten. 

Meer inzicht krijgen in de online mogelijkheden van uw onderneming? 

Het bedenken, uitwerken en uitvoeren van een online marketing strategie is voor veel bedrijven een flinke uitdaging. Wat is de juiste strategie en hoe wordt deze optimaal nageleefd binnen uw bedrijf?                                      

Op zoek naar de juiste marketing strategie om uw online doelen te realiseren? 

◦ online communicatie ◦ social media ◦ digital marketing ◦ offline communicatie ◦

In het behandelen van vragen en reacties kan veel tijd zitten. Echter is het uitermate belangrijk dat de klant snel antwoord krijgt op zijn of haar vragen. Hierdoor zal de klanttevredenheid binnen uw onderneming stijgen.

Hulp nodig bij het reageren en monitoren van vragen en/of reacties?

Veel mensen laten een website bouwen en vergeten hoe belangrijk het is om deze bij te houden. Websites die regelmatig geüpdatet worden, worden beloond door Google waardoor de site beter gevonden wordt.

Zoekt u hulp bij het up-to-date houden van uw website? 

Door middel van verschillende tools krijgen wij inzicht in het online gedrag van de doelgroep. Door deze gegevens te analyseren en optimaliseren, zal uw bedrijf dichter bij uw gewenste doelen komen. Wij houden dit zorgvuldig bij.

Benieuwd online monitoring voor uw bedrijf kan betekenen? 

◦ online communicatie ◦ social media ◦ digital marketing ◦ offline communicatie ◦

Buitenreclame is onmisbaar in het straatbeeld van nu. Het is overal om ons heen, in winkels, bij bushaltes en langs de wegen. Hoe zorgt u er voor dat uw ontwerp opvalt tussen al deze concurrentie? Wij denken graag met u mee!

Hulp nodig bij het ontwerpen en/of uitvoeren van buitenreclame? 

Het juiste ontwerp voor een poster of brochure is essentieel van belang. Welke kleuren, teksten en afbeeldingen triggeren de doelgroep en hoe kunnen we hier het beste op inspelen? Hoe onderscheid u zich van de rest?

Hulp nodig bij het ontwerpen en/of ontwikkelen van posters & brochures?

Benieuwd naar wat we voor uw onderneming kunnen betekenen?