• TWITTERKLINIEK •

◦ online communicatie ◦ social media ◦ digital marketing ◦ offline communicatie ◦

ONLINE COMMUNICATIE

Website beheer

Een website of webshop is belangrijk om de doelgroep over te laten gaan tot conversie. Veel mensen laten een website bouwen en vergeten hoe belangrijk het is om deze bij te houden met nieuwe plugins en SEO teksten. Websites die regelmatig geüpdatet worden, worden beloond door Google waardoor de site beter gevonden wordt.

Hulp nodig bij het up-to-date houden van uw website? Neem contact met ons op!

WEBSITE BEHEER

Hoe wij te werk gaan

Naast het aanmaken van een website, is het voor elke onderneming van groot belang dat deze ook up-to-date blijft. Door uw website te blijven beheren, door bijvoorbeeld geregeld nieuwe content te plaatsen, zorgt dit ervoor dat de doelgroep aan uw onderneming verbonden blijft. Dit is ook belangrijk om goed gevonden te worden in zoekmachines. Deze hechten er namelijk veel waarde aan dat de website up-to-date blijft, dit kan er voor zorgen dat u hoger te vinden bent in bijvoorbeeld Google.

Er komt echter meer kijken bij website beheer dan de meeste ondernemingen denken. Het gaat bij website beheer om het schrijven van teksten/blogs, het schrijven van actuele SEO teksten en het updaten van de website. Bij het updaten van de website moet u denken aan de snelheid en zoekwoorden. Het plaatsen van juiste en actuele informatie zorgt voor meer engagement van de doelgroep. Naast het beheren van een website is het ook belangrijk dat deze in lijn staat met de andere kanalen, hierdoor is de onderneming beter herkenbaar bij de doelgroep. Het bijhouden van dit alles kan ervaren worden als zeer tijdrovend, en word door veel ondernemingen ervaren als een blok aan het been. Bij de TwitterKliniek nemen wij deze zorgen graag voor u uit handen.

Onderhoud
97%
Beheer
92%
Zoekmachines
98%

Benieuwd naar wat we voor uw onderneming kunnen betekenen?