• TWITTERKLINIEK •

◦ online communicatie ◦ social media ◦ digital marketing ◦ offline communicatie ◦

OFFLINE COMMUNICATIE

Posters & brochures

Posters en brochures spelen nog altijd een belangrijke rol, ondanks het digitale tijdperk. Het juiste ontwerp voor een poster of brochure is essentieel. Men bepaalt namelijk binnen een paar seconde of deze interessant genoeg is om te lezen.

Hulp nodig bij het ontwerpen en/of ontwikkelen van posters & brochures?

POSTERS & BROCHURES

Hoe wij te werk gaan

Bij posters en brochures zullen veel mensen denken, is dat nog wel van deze tijd? Alles is tegenwoordig toch online te lezen? Natuurlijk is dit geen abnormale gedachte en zit er zeker een kern van waarheid in. Echter is bewezen dat posters en brochures nog altijd uitermate effectief blijken te werken. De voornaamste reden hiervoor is dan ook de betrouwbaarheid, en het gemak.

Online is het tegenwoordig steeds lastiger de waarheid en een leugen te onderscheiden. Het internet staat vol met fake news, waardoor de consument ook steeds meer op zijn hoede blijkt te zijn. Bij het inzetten van posters en brochures vanuit uw onderneming geeft u betrouwbare informatie mee aan de doelgroep. Daarnaast is het voor de consument gemakkelijk een poster of brochure mee te nemen wanneer ze op zoek zijn naar specifieke informatie over een gericht onderwerp.

Het ontwerpen en drukken van deze posters en brochures kan voor veel ondernemingen gezien worden als tijdrovend. De boodschap moet professioneel, met oog op het merk, in de juiste huisstijl en tone of voice gemaakt worden. Dit is een expertise op zich waarbij wij graag helpen.

betrouwbaarheid

Poster en brochures klinken voor velen wat ouderwets. Er is echter bewezen dat deze nog altijd van grote waarde kunnen zijn voor uw onderneming. De consument voelt zich bij een poster of brochure op zijn gemak omdat de informatie hierop vaak betrouwbaar is.

expertise

Binnen de TwitterKliniek hebben we al veel ervaring met het maken van posters en brochures. We werken met oog op het merk, houden ons aan vaste huisstijlen en hanteren een passende tone of voice.

Creativiteit

Aan creativiteit geen gebrek bij de TwitterKliniek. U kunt uw wensen, teksten, foto's en/of huisstijl aanleveren. Wij maken er dan een mooi geheel van. Heeft u bijvoorbeeld nog geen huisstijl of foto's? Geen probleem! Onze professionals denken graag met u mee.
betrouwbaarheid
92%
Expertise
96%
Creativiteit
95%

Benieuwd naar wat we voor uw onderneming kunnen betekenen?