• TWITTERKLINIEK •

◦ online communicatie ◦ social media ◦ digital marketing ◦ offline communicatie ◦

DIGITAL MARKETING

SEO/SEA

Het is belangrijk om online aanwezig te zijn, maar potentiële klanten moeten uw onderneming ook online kunnen vinden. Met behulp van de juiste strategieën komt uw onderneming razendsnel op de kaart te staan.

Beter vindbaar worden op Google, maar weet u niet precies hoe? Wij helpen u graag verder!

 

SEO/SEA

Hoe wij te werk gaan

Het gebruik van SEO en SEA is een effectieve online marketing strategie waar veel expertise voor nodig is. 

SEO staat voor search engine optimalization, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Door voortdurend de website te voorzien van SEO teksten zal de website kosteloos hoog in Google komen te staan. 

Bij SEO spelen meerdere factoren om beter gevonden te worden in zoekmachines. Voorbeelden hiervan zijn het maken van unieke content, de codes van de website en de metatag description voorzien van belangrijke zoekwoorden, interne en externe links plaatsen en afbeeldingen te voorzien van alt-teksten.

SEA staat voor search engine advertising, ook wel het adverteren in zoekmachines.

Bij het gebruik van SEA plaats je een bod bij Google. Het is belangrijk om hier slim mee om te gaan om niet overboden te worden. Is het gelukt? Dan komt jouw website een bepaalde tijd bovenaan de zoekmachines te staan.

Het maken van een website die goed scoort in zoekmachines is zeer arbeidsintensief en moet goed onderhouden worden.

Meer websitebezoekers

Bij het juist inzetten van een SEO/SEA strategie, komt uw website hoger in zoekmachines als Google te staan. Dit zorgt vervolgens voor meer bezoekers naar uw website.

SEO

Een langdurig plan waarbij uw onderneming bij het juist blijven optimaliseren van de website, gratis beloond zal worden door Google.

SEA

Heeft uw onderneming geen tijd voor een langdurig plan? Met SEA is het mogelijk snel naamsbekendheid te genereren en hoger in Google te komen staan door middel van advertenties.
Meer websitebezoekers
97%
SEO
95%
SEA
95%

Benieuwd naar wat we voor uw onderneming kunnen betekenen?