• TWITTERKLINIEK •

◦ online communicatie ◦ social media ◦ digital marketing ◦ offline communicatie ◦

DIGITAL MARKETING

Google

Om te onderzoeken hoe uw website er voor staat zijn er in Google handige tools beschikbaar. Echter zijn deze vaak gecompliceerd, duur en/of is er een cursus voor vereist. Dit is onhandig voor de onderneming die snel meer inzicht wil krijgen in zijn online sterktes en zwaktes.

Meer inzicht krijgen in de online mogelijkheden van uw onderneming? Wij helpen u graag verder!

GOOGLE

Hoe wij te werk gaan

Google Analytics, Google Search Console, Google Ads, Google My Business, Google Spreadsheets, Google Docs en Google Enquêteformulier zijn de Google programma’s waar wij mee werken. Voor veel ondernemingen zullen deze termen laten duizelen, want wat is nou het verschil en wat kan je met deze geavanceerde technologieën?

Elke vorm van deze bovenstaande Google tools heeft zijn eigen functie en mogelijkheden. Ieder op zich uitermate handig om in te zetten binnen een onderneming. Maar welke tools passen het beste binnen uw bedrijfstak? En hoe werkt het allemaal? Dat kan nog een klus op zich zijn om uit te zoeken en toe te passen op uw bedrijf. Daarnaast zijn voor een groot aantal van deze tools cursussen of betalingen vereist.

Binnen de TwitterKliniek werken wij dagelijks met deze tools van Google en we kennen deze door en door. Wij zijn dan ook in handen van alle benodigde licenties en certificaten. 

Om te onderzoeken welke tools het beste aansluiten op uw onderneming, bieden wij u een gratis adviesgesprek aan. 

expertise
95%
Dagtaak
96%
Analyses
96%

Benieuwd naar wat we voor uw onderneming kunnen betekenen?