TwitterKliniek
de ongekende mogelijkheden van digital marketing & social media

De TwitterKliniek heeft als doelstelling kleine en grote organisaties te helpen wegwijs te worden in de wereld van Digital Marketing & Social Media.

Strategie, Workshops, Social Media Training, Webcare, Inspiratiesessies, Begeleiding, Community Management, SEO, Opzetten en inrichten Google Analytics & Analytics Dashboards, Digital Marketing en tijdelijke invulling van marketing & social media functies.

Marketeer (interim) KvK Utrecht

Team Marketing
Het team Marketing heeft als doel om de externe vraag naar onze dienstverlening en ons aanbod (zowel producten als kanalen) zodanig bij elkaar te brengen, dat de waardering voor onze dienstverlening geoptimaliseerd wordt.
Om dit te realiseren houdt deze afdeling zich bezig met: 

  • strategische marketingvraagstukken:
  • marktbewerkingsbeleid en campagnes;
  • productmanagement;
  • business intelligence, het proactief verzamelen, combineren en analyseren, en voor verspreiding van relevante informatie over de eigen organisatie of over ondernemend Nederland met het accent op het mkb;
  • de ontwikkeling en realisatie van online kanalen;
  • het organiseren van evenementen.


Marketeer
Als marketeer ben je verantwoordelijk voor het bedenken en realiseren van (vernieuwende) marketingconcepten en (online)campagnes. Je stelt marketingplannen op voor specifieke klantsegmenten, producten en diensten.

Als (online) marketeer houd je je bezig met de (online) verkoop van onze productportfolio en optimaliseer je de verkoop van informatieproducten en zet je (nieuwe) producten en diensten in de markt.

Je werkt intensief samen met communicatieadviseurs, productmanagers en onderhoudt actief contact met interne collega's en externe leveranciers. Je maakt deel uit van de afdeling Marketing & Communicatie (M&C).

De kandidaat houdt zicht actief op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Heeft ervaring met emailmarketing, SEA/SEO en social advertising.

De kandidaat zorgt voor goede en toegankelijke documentering van de werkzaamheden en voor borging van de kennis bij de betrokken medewerkers. Tijdens en uiterlijk voor beëindiging van de opdracht zorgt de kandidaat voor een gestructureerde overdracht van het opgeleverde werk. 

De werklocatie is Utrecht. De kandidaat moet in staat en bereid zijn om indien noodzakelijk voor de opdracht door heel Nederland te reizen; de KvK heeft door het hele land vestigingen.

De opdracht is voor een periode van een half jaar met de mogelijkheid van een verlenging van 2 keer 3 maanden. De opdrachtgever heeft de mogelijkheid de overeenkomst vroegtijdig te beeindigen met in acht neming van een opzegperiode van een maand.

Uurtarief is max € 80 per uur incl reiskosten.

Interesse? Bel/mail/dm mij renate@twitterkliniek.nl of 06-46078487

TwitterKliniek
info@twitterkliniek.nl
@tweetkliniek

Renate Wijma 

06-46078487