TwitterKliniek
de ongekende mogelijkheden van digital marketing & social media

De TwitterKliniek heeft als doelstelling kleine en grote organisaties te helpen wegwijs te worden in de wereld van Digital Marketing & Social Media.

Strategie, Workshops, Social Media Training, Webcare, Inspiratiesessies, Begeleiding, Community Management, SEO, Opzetten en inrichten Google Analytics & Analytics Dashboards, Digital Marketing en tijdelijke invulling van marketing & social media functies.

Het ‘betrokken’ en ‘gastvrije’ twitterende ziekenhuis dat zijn ‘vrienden’ (stakeholders) niet terug volgt…..

 

Er was eens een ziekenhuis dat betrokkenheid, proactieve communicatie, gastvrijheid en oprechte aandacht erg belangrijk vond.

Check de kloutscore (invloed, bereik, betrouwbaarheid) van elk ziekenhuis en check hoeveel volgers ze hebben en hoeveel 'vrienden' ze terugvolgen.

---->>> Het Twitterende Ziekenhuis

Met Klout is een grote stap gemaakt om de autoriteit vast te leggen. Klout probeert aan de hand van verschillende (sociale) factoren een getal tussen 0 en 100 (Klout-score) te genereren, waarbij 100 de hoogste score in autoriteit is. Is de autoriteit hoog, dan ben je namelijk eerder geneigd om de informatie van deze persoon te geloven.

Door het gedrag en reacties van een zorginstelling of persoon op deze sociale media te registreren, ontstaat een mooi beeld over iemands autoriteit.

 

NOTE: Kloutscore is niet heilig. Het is een leidraad......

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld

TwitterKliniek
info@twitterkliniek.nl
@tweetkliniek

Renate Wijma 

06-46078487