TwitterKliniek
de ongekende mogelijkheden van digital marketing & social media

De TwitterKliniek heeft als doelstelling kleine en grote organisaties te helpen wegwijs te worden in de wereld van Digital Marketing & Social Media.

Strategie, Workshops, Social Media Training, Webcare, Inspiratiesessies, Begeleiding, Community Management, SEO, Opzetten en inrichten Google Analytics & Analytics Dashboards, Digital Marketing en tijdelijke invulling van marketing & social media functies.

Minidocumentaire Michael van Balken - Uroloog

Specialisten spelen hoofdrol in mini-documentaire 

Was het niet Gerard Reve die op enig moment zei dat hij niet alleen een schrijver was, maar ook een winkel had. Om in leven te blijven moest hij, heel simpel, zoveel mogelijk boeken verkopen. Dat commerciële gedachtegoed werd hem destijds niet in dank afgenomen door zijn literaire broeders en zusters. Als schrijver was je toch verheven boven het volk en moest je je ver houden van dat soort publiciteit?

Ik moest er aan denken toen ik de verschillende positieve én negatieve reacties hoorde op internetfilmpjes, waarin eerbiedwaardige medisch specialisten zich presenteren. In vier onderhoudende minuten presenteren zij zich, nemen zij ons mee in hun vak, slechten en passant drempels en vertellen hoe zij tegen het vak aankijken. Michael van Balken en Bertho Nieboer, beiden ook zeer actief op diverse sociale media, hebben een professioneel filmpje op laten nemen. Ik vind het een pracht van een initiatief, de specialist wordt steeds beter zichtbaar en benaderbaar. Zeer belangrijk, namelijk een van de belangrijke pijlers van moderne zorg. 
Bekijk het filmpje eens en oordeel zelf.

In samenwerking met Studio Hilversum kunnen wij artsen, maatschappen en/of ziekenhuizen een videopakket aanbieden voor een minidocumentaire zoals deze videoboodschap van Michael van Balken. Kosten: € 1450,-

Dit is inclusief grafische vormgeving, bestaande uit een intro-animatie, een naam- en functietitel en een eindkaart van de afkondiging van bijvoorbeeld de social media adressen.
 
Interesse? Stuur ons een email: info@twitterkliniek.nl of bel met 06-46078487

 


TwitterKliniek
info@twitterkliniek.nl
@tweetkliniek

Renate Wijma 

06-46078487