TwitterKliniek
de ongekende mogelijkheden van digital marketing & social media

De TwitterKliniek heeft als doelstelling kleine en grote organisaties te helpen wegwijs te worden in de wereld van Digital Marketing & Social Media.

Strategie, Workshops, Social Media Training, Webcare, Inspiratiesessies, Begeleiding, Community Management, SEO, Opzetten en inrichten Google Analytics & Analytics Dashboards, Digital Marketing en tijdelijke invulling van marketing & social media functies.

Marketing in de zorg loopt ver achter. Kennis ontbreekt
02/03/2016
In de afgelopen weken heb ik meerdere Marketing & Communicatie teams in ziekenhuizen en zorginstellingen met een bezoekje mogen verblijden. Reden? Om eens geheel vrijblijvend te sparren over de status van online marketing & online communicatie in de zorg. Iedereen weet dat internet hot is en ook nooit meer gaat verdwijnen. lees meer......

Marketing integrereren in primaire proces van elke zorgorganisatie
Zorgorganisaties roemen zichzelf met kernwaarden als: transparant, betrokken, open, patiëntgericht, betrouwbaar, toegankelijk & samen, zorgen voor mensen, kennis delen en grenzen verleggen, verbindend en ambitieus, initiatiefrijk, professioneel, geïnteresseerd in onze patiënten als mens en uniek individu, deskundig, gastgericht……………
Dit zijn geen loze kreten maar een stevige belofte aan je klanten, je medewerkers en je leveranciers. Je laadt een grote verantwoordelijkheid op je schouders door te zeggen dat je betrokken, patiëntgericht, deskundig, ambitieus, geïnteresseerd, initiatiefrijk bent.   lees meer............... 


  • 24 Outstanding Statistieken & Cijfers over hoe Social Media de Zorg heeft beïnvloed: Lees meer... 
    3-3-2014 

Reacties

Elsa Chandler op 13-01-2018 09:59

Kortom, de Google Mijn Bedrijfsvermelding verzendt de website naar de zoekmachine van Google om de ranglijst te verbeteren en het is enorm noodzakelijk op alle manieren. Moet u uw Google Mijn Bedrijf vermelding optimaliseren? Begrijpt u wat het is? Zal het echter echt werken voor uw bedrijf en waarom zou u het graag willen? Welnu, als je een meester in SEO bent, ben je hoogstwaarschijnlijk wakker voor de term, maar als je nieuw bent en er niet voldoende informatie over hebt.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld

TwitterKliniek
info@twitterkliniek.nl
@tweetkliniek

Renate Wijma 

06-46078487