TwitterKliniek
de ongekende mogelijkheden van digital marketing & social media

De TwitterKliniek heeft als doelstelling kleine en grote organisaties te helpen wegwijs te worden in de wereld van Digital Marketing & Social Media.

Strategie, Workshops, Social Media Training, Webcare, Inspiratiesessies, Begeleiding, Community Management, SEO, Opzetten en inrichten Google Analytics & Analytics Dashboards, Digital Marketing en tijdelijke invulling van marketing & social media functies.

De Twitterkliniek - Social Media voor profit- en non-profit organisaties

Het belangrijkste uitgangspunt van de Twitterkliniek ligt besloten in het woord ‘social’ in social media. Het woord ‘social’ (met associatieve betekenissen als  menselijk, humanitair, contact, welzijn en gevoelens) staat  voor ons centraal in elke vorm van zorg.

Social media kan de (zorg)organisaties helpen om patiënten, clienten, verpleegkundigen, artsen en stakeholders meer en beter met elkaar te laten communiceren. Dat is handig in een complexe wereld die razendsnel verandert. Met een steeds mondiger patiënt/client, die actief op zoek gaat naar wat de zorg te bieden heeft. Het is essentieel dat patiënt en professional elkaar goed begrijpen. Waardoor uiteindelijk de kwaliteit van de dienstverlening omhoog gaat.

De Twitterkliniek gaat niet alleen over het inzetten van  social media als instrument, maar ook over de essentie en impact achter social media. De kern zit in ‘Wat kan social media voor ons doen?  Hoe kunnen we het optimaal inzetten?’. En niet zozeer in: ‘wat moeten wij als organisatie met social media?’ Dat bepaalt de gebruiker namelijk helemaal zelf. Dát is de essentie van social media.

De Twitterkliniek is praktisch
Er wordt heel veel gepraat en gediscussieerd over social media. Zeer interessant allemaal, maar het is hoog tijd voor actie. Aangezien een groot deel van uw patiënten en werknemers al lang op de een of andere manier actief is op een of meerdere social media, is het nu de hoogste tijd om als organisatie een actieve rol te pakken.

De Twitterkliniek helpt u hierbij met praktische raad en daad.

De Twitterkliniek kwantificeert
Social media helpen u effectiever en efficiënter om te gaan met middelen. De Twitterkliniek brengt samen met u processen in kaart en bepaalt waar inzet van social media zinvol en effectief is en wat het u oplevert. Zoveel mogelijk geven wij u inzicht in het besparingspotentieel.

Klantenportfolio TwitterKliniek

NikonGemeente Amsterdam DWI Eigen WerkAmerpoort www.nevoa.nl  

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 TwitterKliniek
info@twitterkliniek.nl
@tweetkliniek

Renate Wijma 

06-46078487