TwitterKliniek
de ongekende mogelijkheden van digital marketing & social media

De TwitterKliniek heeft als doelstelling kleine en grote organisaties te helpen wegwijs te worden in de wereld van Digital Marketing & Social Media.

Strategie, Workshops, Social Media Training, Webcare, Inspiratiesessies, Begeleiding, Community Management, SEO, Opzetten en inrichten Google Analytics & Analytics Dashboards, Digital Marketing en tijdelijke invulling van marketing & social media functies.

Contactgegevens

Oprichters van de Twitterkliniek zijn Renate Wijma en Joost Schrage Voor de aftrap in het Martini Ziekenhuis is het team aangevuld met Bianca Habing van het Brandwondencentrum van het Martini Ziekenhuis.

TwitterKliniek
www.twitterkliniek.nl

Renate Wijma
renate@twitterkliniek.nl
06-46078487

TwitterKliniek
info@twitterkliniek.nl
@tweetkliniek

Renate Wijma 

06-46078487